Okuma RTX-40 FD Olta Makinesi
Okuma RTX-40 FD Olta Makinesi
Okuma RTX-40 FD Olta Makinesi

Okuma RTX-40 FD Olta Makinesi (45596)

Fiyat : ₺2.866,00(KDV Dahil)
₺274,66 'den başlayan taksitlerle
 

RTX Makine Özellikleri:

Olağanüstü hafif C-40X karbon çerçeve, yan plaka ve rotor

Çok diskli, Japon yağlı keçe drag sistemi

7BB + 1RB paslanmaz çelik bilyeli rulmanlar

Quick-Set geri dönmeyi engelleyen makaralı rulman

ALG: Hassas AlumiLite alaşım ana dişli ve salınımlı dişliler

İşlenmiş alüminyum, 2 ton anotlu makara

Hassas Eliptik Dişli sistemi

EVA tutma topuzlu rijit, dövme alüminyum sap tasarımı

Hydro Block su geçirmez drag sızdırmazı

1 adet masif alüminyum, metalik anotlu kılavuz teli

RESII: Bilgisayarla dengelenmiş rotor eşitleme sistemi

 RTX makineleri ümür boyu  ücretsiz yedek parça ve teknikservis garantisine  sahiptir 

 

Helios veya RTX'e parlakışıkta baktığınızda C-40X uzun elyaflı karbon fiber yapı kendini hemen belli eder. Dayanım için toz dolgu malzemesiyle doldurulmuş standart bir grafit reçinenin aksine, C-40X uzun elyaflı karbon fiber çerçeve; on binlerce kere birlikte dokunmuş uzun karbon fiber elyafları bir araya getirir. Tüm fiberler arasındaki bağlantı noktaları mükemmel bir şekilde güçlendirilerek dayanım % 50 yükseltilir. Ayrıca toplamda daha az reçine ve elyaf gerekeceğinden standart grafit çerçevelere göre ağırlık % 25 düşer.

 

Helios ve RTX makineleri uzun elyaflı karbon fiber çerçeve ve rotorlar kullanır. Sadede gelirsek, standart grafit çerçeveli makinelerimiz 30 ve 248 gr (8 ons)  ağırlığın üzerinde. Helios ve RTX makineleri 186 gr (6 ons) sınıfında olmalarının yanı sıra dayanımı da % 50 arttırıyor.

 

.

 

Parlak ışıkta karbon fiber elyafları çıplak gözle kolaylıkla görülebilir.

Güçlü bir çerçeve ve yüksek gerilimli ortamlar için hazır bir rotora sahip Helios ve RTX iç bileşenleri, dayanımı da ileri seviyelere taşıyor. Geleneksel pirinç ana dişliler ve salınımlı dişlilerin yerini AlumiLite alaşımlı dişliler alıyor. Pirinçten daha sert ve daha güçlü AlumiLite dişliler çerçevenin gücünden sonuna kadar faydalanmanızı sağlıyor.

 

RTX makineleri 8 açılı, ultra sessiz Japon yağlı keçe drag ve dövme alüminyum sapa sahip bir sistem kullanır.

 

Helios ve RTX'in farkı drag, tutma sistemleri ve kullanılabilir dişli oranlarıdır. Helios ağır yük koşullarında aşırı ısının dağıtımı için bir karbon fiber drag sistemi barındırır, RTX ise Okuma'nın ultra-sessiz Japon yağ keçeli drag sistemini kullanır.

 

Helios'un sap kolları dokuma bir karbon fiber şaft içerir, RTX dövme alüminyum sap kullanır.

 

Helios ailesi 10 açılı bir sisteme sahiptir ve standart hızda (5.0:1)  25, 30, 35 ve 40 ve ayrıca 25 ve 40 yüksek hızlı (6.0:1) modeller olarak mevcuttur. RTX ailesi 8 açılı bir sistem kullanır ve 25, 30, 35 ve 40 yüksek hızlı (6.0:1) olarak mevcuttur. Yüksek hızlı modellerin model numaralarının sonunda bir "S” harfi bulunur, örn. Hx-25S ve RTX-30S gibi.

 

Helios ve RTX makineleri, Helios, C-340X, Citrix gibi Okuma kamış aileleri ile birlikte 310 gr. (10 ons) kamış ve makine kombinasyonları oluşturur. Olağanüstü hafif ve tepkili, sunumun ve kara balıkçılığının her yönü yeni bir hassasiyet seviyesine kavuşuyor, bir balığın yaptığı her hareket hissedilebiliyor. Suda her gün yeni bir deneyim..

 

 

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR